digital.bgКамерите на смартфоните претърпяха впечатляваща еволюция и освен високата резолюция и

...
digital.bgКамерите на смартфоните претърпяха впечатляваща еволюция и освен високата резолюция и
Коментари Харесай

Как изглежда видео с 8К резолюция заснето от смартфон

digital.bg

Камерите на смартфоните претърпяха впечатляваща еволюция и с изключение на високата резолюция и ултрабързите системи за автофокус към този момент могат да записват 4K видео. Само въпрос на време е да бъде отстранено и това ограничаване.

Qualcomm разгласиха атрактивно видео, което демонстрира по какъв начин ще наподобяват 8K клиповете направени от мобилни устройства. От компанията не споделиха с какъв тъкмо модел е правено видеото, само че потвърдиха, че поддръжката за 8K e допустима посредством на Qualcomm Snapdragon 865. Toзи процесор ще зарежда флагманите с Android през 2020г.



 

Qualcomm прецизираха, че въпросният клип е сниман през ноември 2019г. и демонстрира известни местоположения в Аризона като Големия каньон и ръкавите, в които се разделят реките Horseshoe Bend и Petroglyphs. Устройството снимало 8K видеото употребява Sony IMX 586 камера модул, както и Qualcomm Spectra 480 Image Signal Processor. По този метод компанията желае да показва образно какви благоприятни условия за мобилна фотография ще ни предложат смарт телефоните с Qualcomm Snapdragon 865. Процесорът може да прави 200МР фотоси и поддържа 960fps Slow-Motion режим.

 



 

Очаква се Samsung Galaxy S20 да бъдат първите смарт телефони, които употребяват Qualcomm Snapdragon 865 и могат да снимат 8K видео. Разбира се ще е нужно да имате тв приемник, който поддържа тази резолюция, с цел да се насладите оптимално на тази резолюция, съобщавa TechRadar. Остава да разберем дали всички смарт телефони от серията ще поддържат 8K или тази функционалност ще е непокътната единствено за най-скъпия модел. За нас потребителите е добре да разберем за нововъведенията, които ще ни предложат смарт телефоните с новия процесор.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР